Kváskové chleby

Pšenično-ražný
chlebová múka, ražná múka, voda, materský kvas, himalájska soľ. Má tvrdšiu kôrku avšak jemný a pórovitý stred, celkovo je nižší, čo spôsobuje ražná múka. Tvrdšia kôrka a väčšie diery pórovitosti sú prirodzených a chcený jav. Chlieb prechádza 18 hodinovým cyklom kysnutia a fermentácie.
Olivovo-paradajkový
chlebová múka,  voda, materský kvas, himalájska soľ, sušené paradajky a zelené olivy. Chlieb ma jemnú sladko-kyslú chuť, stredné veľké póry. Zapečené kúsky rajčín na povrchu chleba sú prirodzený jav nie je to vada. Chlieb prechádza 14 hodinovým cyklom kysnutia a fermentácie.
Zemiakovo-cibuľový
zemiak
chlebová múka, voda, materský kvas, himalájska soľ, pečené zemiaky, smažená cibuľka. Chlieb je výnimočný tým, že sú do cesta zapracované kúsky pečených zemiakov a smažená cibuľka. Je bežné, že natrafíte na kúsok zemiaku, čo je prirodzený a chcený jav. Chlieb ma stredmú pórovitosť a tvrdú kôrku, avšak veľmi výraznú chuť. Prechádza 16 hodinovým cyklom kysnutia a fermentácie.

 
Tekvicovo-kurkumový
chlebová múka, voda, materský kvas, himalájska soľ, maslová tekvica, mletá kurkuma. Chlieb ma jemnú až maslovú striedku čo spôsobuje maslová tekvica, jemné korenená chuť po kurkume pôsobí mierne exoticky. Chlieb ma strednú pórovitosť a tvrdú kôrku. Prechádza 18 hodinovým cyklom kysnutia a fermentácie.
Viaczrnný
chlebová múka, špaldová celozrnná múka, grahamová múka,  voda, materský kvas, himalájska soľ, slnečnicové, ľanové, sezamové (čierne, biele) semienka. Vďaka prímesy špaldovej, celozrnnej a grahamovej múky a rôznym semienkam patrí medzi najzdravšie chleby v našej ponuke. Chlieb je pečený vo forme, čím si zachováva svoj tvar, ma minimálnu pórovitosť a jemnú kôru. Prechádza 16 hodinovým cyklom kysnutia a fermentácie.
Pivný
chlebová múka, voda, grahamová múka, materský kvas, himalájska soľ, sladová múka, čierne pivo, ľanové semienka, dozdobený je ovsenými vločkami. Chlieb má po pive sladko-horkú chuť. Zároveň, prímes grahamovej a sladovej múky sú lepšou variantou pre naše zdravie. Chlieb ma vysokú pórovitosť a jemnú  kôrku. Prechádza 17 hodinovým cyklom kysnutia a fermentácie.
Vločkový
chlebová múka,  voda, materský kvas, himalájska soľ, ovsené vločky. Chlieb je vďaka vysokému obsahu ovsených vločiek prospešný pre naše trávenie. Ovsené vločky na seba naviažu veľké množstvo vody, čomu vďačíme za jemnú striedku a dlhú trvanlivosť. Chlieb ma stredne tvrdú kôrku. Prechádza 18 hodinovým cyklom kysnutia a fermentácie.

Kváskové pečivo

Bagety
pšeničná múka, ražná múka, voda, materský kvas, himalájska soľ, prípadne posypané makom. Bagety sú typické svojou tuhou a sýtou štruktúrou striedky a silnou kôrkou. Bagety sú vyrábane tradičným spôsobom, kedy po vytvarovaní sa odkladajú do textilného materiálu, ktorý pomáha udržiavať vlhkosť a okrem iného má za následok aj nepravidelný tvar bagiet. Bagety prechádzajú 16 hodinovým cyklom kysnutia a fermentácie.
 
Focaccia
pšeničná múka, voda, materský kvas, himalájska soľ, olivový olej, dozdobené sú podľa druhu olivami, rozmarínom a hrubozrnnou soľou alebo olivovým olejom a syrom chedar, prípadne šunkou a mozzarelou. Focaccia je typický Taliansky výrobok podobný pizze, konzumuje sa buď čistá alebo ako príloha k jedlám. Prechádza 12 hodinovým cyklom kysnutia a fermentácie.
 
Pizza
pizza ma zložením rovnaké cesto aj napriek tomu chutí inak. Ako základ je použitá rajčinová omáčka a doozdobuje sa podľa druhu šunkou, paradajkami, mozzarelou alebo šunkou a zelenými olivami.  Je to spôsobené najme kysnutím a spôsobom skladania. Pizza prechádza 18 hodinovým cyklom kysnutia.
 
 
Kocka
pšeničná múka, mlieko, materský kvások, vajcia, droždie, himalájska soľ, cukor, maslo. Posypaná podľa druhu bielym a čiernym sezamom, tekvicou alebo ovsenými vločkami. Štruktúrou veľmi jemná striedka aj kôrka. Vďaka obsahu masla dlhá trvanlivosť, vhodná aj na grilovanie a hamburgery. Prechádza 18 hodinovým cyklom kysnutia.

 
 
 
Lupačka
pšeničná múka, soľ, vaječné žĺtka, vajcia, maslo, mlieko, kvások, droždie. Posypaná je makom. Mlieko a maslo v ceste spôsobia jemnú chuť a dlhú trvanlivosť.  Prechádza 18 hodinovým cyklom kysnutia.
 
 
 

Croissantové cesto

Croissantové cesto: múka pšeničná, voda, vajcia, maslo, cukor, soľ, droždie, kvások. Všetky výrobky robené z croissantového cesta sa vyznačujú svojou jemnosťou, za čo vďačíme extrémne dlhému a náročnému procesu prekladania cesta maslom, kedy sa tento proces opakuje až 25 krát. Vďaka čomu výroky majú výrazne viditeľné „listy“ cesta. Prechádza 18 hodinovým cyklom kysnutia.
 
 
Croissant čisty
 
 
Slimák
Cesnakový slimák: Plnka je zložená himalájska soľ, cesnak a medvedí cesnak.
Pizza slimák: syr eidam, paradajky sušené, zelené olivy, kečup.

 
 
Dánske
plnka je zložená mlieko, kukuričný škrob, vanilka, žĺtka práškový cukor, ovocná lesná zmes.

 

 
 
Pain au chocolate
je naplnené pravou belgickou čokoládou.

 

 
 
Tvarohovo - syrová taštička
tvaroh hrudkový, karička, soľ, maslo

 

 
 

Sladké kváskové pečivo

Moravský koláč
pšeničná múka, soľ, vaječné žĺtka, vajcia, maslo, mlieko, kvások, droždie. Plnka: mlieko, kukuričný škrob, vanilka, žĺtka, práškový cukor, na vrch používame sezóne ovocie snažíme sa vyberať kyslejšie druhy/ makovo-jahodová plnka. Spojenie pudingu a maslového cesta a kyslého ovocia tvoria veľmi sviežu kombináciu. Výrobok prechádza 14 hodinovým cyklom kysnutia a fermentácie.
 
Uzol
pšeničná múka, soľ, vaječné žĺtka, vajcia, maslo, mlieko, kvások, droždie. Plnka je zložená škorica, škoricový cukor, kardamón, maslo / mak a jahodový džem. Svojím zložením cesta a plnky zabezpečuje dlhú trvanlivosť a výraznú škoricovú vôňu a chuť. Prechádza 18 hodinovým cyklom kysnutia.
 
Slimák vanilkovy
pšeničná múka, soľ, vaječné žĺtka, vajcia, maslo, mlieko, kvások, droždie. Plnka: mlieko, kukuričný škrob, vanilka, žĺtka, práškový cukor, čokoládové čočky. Spojenie pudingu a maslového cesta ma za následok extra jemnú štruktúru cesta a príjemnú sladkú chuť. Výrobok prechádza 14 hodinovým cyklom kysnutia a fermentácie.